EQUIP PROFESSIONAL

El Centre Orienta compta amb la col.laboració de professionals especialitzats.

Susana Comajuan

Educadora Social, pedagoga (Universitat Ramon Llull, Blanquerna de Barcelona, NºCol. 701)i logopeda (Hospital de Sant Pau, NºCol. 1828).

Reeducacions psicopedagògiques amb nens i adolescents amb trastons/dificultats d´aprenentatge , motivació i dèficits en els hàbits i mètode de treball.

Tractament logopèdic per alteracions de la parla, llenguatge i la comunicació. Teràpia miofuncional.

Tutora d’alumnes en pràctiques de la Universitat Oberta de Catalunya UOC.

Actualment dirigeix el departament de pedagogia i logopèdia del Centre Orienta.

Francisca Martínez Beltrán

Llicenciada en psicología per la Univertsitat de València (Nºcol.10735) i Màster de Medicina Conductual per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Experiència professional en psicopatologia infanto juvenil i educació:

-Departament d´Especialitats Pediàtriques de l´Institut Dexeus- Fundació Adana

-Centre CPP

Paral.lelament ha sigut directora del Departament d´Orientació del Centre Escolar Speh, especialitzat en aprenentatge i conducta.

Actualment dirigeix la Unitat de psicologia infanto juvenil del Centre Orienta i és tutora d’alumnes en pràciques de la Universistat Oberta de Catalunya.

Cristina Balés Gómez

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (nº col. 8705) i Màster en Salut Mental per la Universitat de Barcelona, ha treballat al departament d’Especialitats Pediàtriques de l’Institut Universitari Dexeus i a la Fundació privada ADANA. Ha estat professora a ISEP (Institut Superior d’Estudis Psicològics) de postgrau i Màster. Actualment dirigeix el Centre Integra a Sant Cugat i col·labora amb el Centre Orienta.

Blanca García Delgar

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (2002-2008). Especialista en Psiquiatria, va completar el programa de formació MIR al Parc de Salut Mar (2009-2013). Màster en Psicopatologia Clínica Infanto-juvenil per la Universitat Autònoma de Barcelona (2010-2012). Durant l’últim any i mig de residència, va treballar en serveis de Psiquiatria Infanto-juvenil del Parc de Salut Mar i l’Hospital Clínic de Barcelona i va rebre una beca de la Fundació Espanyola de Psiquiatria i Salut Mental per a realitzar una estada a una unitat d’hospitalització per a nens de menys de 12 anys al Bethlem Royal Hospital, Londres.

Després de finalitzar la seva formació com a metge especialista i fins a l’actualitat, es troba vinculada al centre Orienta com psiquiatra de nens, adolescents i adults joves i a la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica com a investigadora de projectes internacionals sobre tics en la infància (EMTICS i TIC Genètics).

Carolina Cañellas Bastús

Psicóloga col. 13202. Especialización en Psicopatología clínica, Posgrado en Terapia Breve Estratégica, Master en Mediación Familiar por la Universidad de Barcelona. Especialista acreditado en técnica EMDR con niños y adolescentes (Desensibilización y reprocesamiento del trauma). Experiencia profesional: Fundació Blanquerna, Fundació Pere Tarrés, Centre d’Orientació i Diagnòstic del Desenvolupament de l’Infant i l’Adolescent, Centre de Salut Mental infanto-juvenil Joan Obiols, Centre Obert Don Bosco, Generalitat de Catalunya – Departament de Justícia Juvenil, Fundació CEPS.