EQUIP PROFESSIONAL

Susana Comajuan

Educadora Social, pedagoga (Universitat Ramon Llull, Blanquerna de Barcelona, NºCol. 701) i logopeda (Hospital de Sant Pau, NºCol. 1828).
Reeducacions psicopedagògiques amb nens i adolescents amb trastons/dificultats d´aprenentatge , motivació i dèficits en els hàbits i mètode de treball.
Tractament logopèdic per alteracions de la parla, llenguatge i la comunicació. Teràpia miofuncional.
Tutora d’alumnes en pràctiques de la Universitat Oberta de Catalunya UOC, ISEP (Institut Superior d’Estudis Psicològics).

Francisca Martínez Beltrán

Llicenciada en psicología per la Univertsitat de València (Nºcol.10735) i Màster de Medicina Conductual per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Experiència professional en psicopatologia infanto juvenil i educació: Departament d´Especialitats Pediàtriques de l´Institut Dexeus/ Fundació privada ADANA/ Cap del Departament d´Orientació del Centre Escolar Speh, especialitzat en aprenentatge i conducta.
Acreditada com Psicòloga General Sanitària pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
Tutora d’alumnes en pràciques de la Universistat Oberta de Catalunya UOC, ISEP (Institut Superior d’Estudis Psicològics).

Orienta compta amb la col·laboració de professionals externs especialitzats

Marta Astals Vizcaino

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (Nº col•legiada 24.342) i Màster en Dificultats de l’aprenentatge i del llenguatge per la Universitat Oberta de Barcelona. Experiència professional en Trastorns de l’Espectre Autista (Ligthouse School, Leeds, Regne Unit) durant 3 anys.
Actualment, és investigadora/especialista en el Trastorn de l’Espectre Alcohòlic Fetal (TEAF) a la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica (Hospital Clínic) i compta amb consultori de TEAF a Barnaclínic.

Alexandra Palomero

Llicenciada en Economia a  la Universitat de Barcelona i màster en marketing digital per la Universitat EAE Business School.
Coordinadora de l’aula d’estudi

Dra. Iria Méndez Blanco.

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
M.I.R en Psiquiatria General a les Germanes Hospitalarias Sagrat Cor,  completa la subespecialitat en psiquiatría infanto-juvenil en la Univeristy of Pittsburgh Medical Center (UPMC), dins del programa Fellowship Alicia Koplowitz.
Treballa a l’Hospital Clínic desde el 2009, al Servei de Psiquiatría Infanto-Juvenil i al Servei d’Urgències de Psiquiatría General.
Formadora de MIR i PIR els darrers deu anys i col·laboradora de la Universitat de Barcelona per a estudiants de grau.
Investigadora a la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica per als trastorns afectius (Tr. Bipolar i Tr. Depresivos), disregulació de l’ànim/Trastorn Límit de la Personalitat (TLP), i conducta suïcida/autolesiva.
Acreditada en Terapia Dialèctico-Conductual (TDC) per la Linehan Fundation, té formació en teràpia cognitiva conductual focalitzada en el trauma.
Màster en Gestió Sanitària, EMDOS, per ESADE.
Doctorada por la Universitat de Barcelona.

Dra. Blanca García Delgar

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (2002-2008). Especialista en Psiquiatria, va completar el programa de formació MIR al Parc de Salut Mar (2009-2013). Màster en Psicopatologia Clínica Infanto-juvenil per la Universitat Autònoma de Barcelona (2010-2012). Durant l’últim any i mig de residència, va treballar en serveis de Psiquiatria Infanto-juvenil del Parc de Salut Mar i l’Hospital Clínic de Barcelona i va rebre una beca de la Fundació Espanyola de Psiquiatria i Salut Mental per a realitzar una estada a una unitat d’hospitalització per a nens de menys de 12 anys al Bethlem Royal Hospital, Londres.
Després de finalitzar la seva formació com a metge especialista i fins a l’actualitat, es troba vinculada al centre Orienta com psiquiatra de nens, adolescents i adults joves i a la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica com a investigadora de projectes internacionals sobre tics en la infància (EMTICS i TIC Genètics).

Cristina Balés Gómez

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (nº col. 8705) i Màster en Salut Mental per la Universitat de Barcelona, ha treballat al departament d’Especialitats Pediàtriques de l’Institut Universitari Dexeus i a la Fundació privada ADANA. Ha estat professora a ISEP (Institut Superior d’Estudis Psicològics) de postgrau i Màster. Actualment dirigeix el Centre Integra a Sant Cugat i col·labora amb el Centre Orienta.

Carolina Cañellas Bastús

Psicóloga col. 13202. Especialización en Psicopatología clínica, Posgrado en Terapia Breve Estratégica, Master en Mediación Familiar por la Universidad de Barcelona. Especialista acreditado en técnica EMDR con niños y adolescentes (Desensibilización y reprocesamiento del trauma). Experiencia profesional: Fundació Blanquerna, Fundació Pere Tarrés, Centre d’Orientació i Diagnòstic del Desenvolupament de l’Infant i l’Adolescent, Centre de Salut Mental infanto-juvenil Joan Obiols, Centre Obert Don Bosco, Generalitat de Catalunya – Departament de Justícia Juvenil, Fundació CEPS.